Bijbaan Housekeeping Hotel in Best

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan met gunstige werktijden? Wil jij in de weekenden een GOED centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga aan de slag in de schoonmaak en wij bieden je gezellige collega's én goede voorwaarden! Interesse? Solliciteer nu! 

Werklocatie: Best

Informatie

  • Niet gevraagd
  • Weekendkracht
  • Best

Weekendkracht medewerker huishouding in Best
Wij zijn op zoek naar mensen die graag in de weekenden willen werken als medewerker Housekeeping. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de hotelkamers super schoon en netjes worden opgeleverd voor de nieuwe gasten. Je werkzaamheden zijn onder andere: het opmaken en verschonen van bedden, het stoffen en stofzuigen van de hotelkamers en het schoonmaken van meubilair en sanitair.

Je komt te werken in een hotel bij jou in de buurt. Hierover word je goed geïnformeerd tijdens de sollicitatieprocedure!

Wat bieden wij je?

  • Fijne werktijden. Je werkt in het weekend van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Zo kan je na je werk nog lekker van je weekend genieten!
  • Je hoeft niet persé ervaring te hebben in de schoonmaak, wij zorgen dat je getraind wordt in het hotel.
  • Een uurloon conform de Schoonmaak CAO (het startsalaris vanaf 21 jaar is 10,94 bruto per uur en kan oplopen tot 12,49 bruto per uur).

Wie ben jij?
Jij bent een aanpakker die graag in de weekenden een extra centje verdiend! Je bent enthousiast, representatief en gastvriendelijk. 

Tot slot
Heb jij interesse? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet via de sollicitatiebutton! 

Heb je vragen, stuur deze naar hendrikshoteldiensten@thenextcrowd.com.

Chantal van Kessel

Contactpersoon 0598-364420 Stuur e-mail